Prisvärt att satsa på inhyrd hjälp med flyttstäd i Borås

Dags att flytta? Då kan det vara bra att hyra hjälp med flyttstäd Borås. Att ta hand om städningen helt på egen hand kan verkligen vara ett onödigt irritationsmoment, med tanke på allt annat jobb som behöver utföras när du ska flytta ut från en bostad och in i en ny.

En flyttstädning som inte blir godkänd gör också att du förlorar pengar. Det finns alltså stora anledningar att hyra in proffs för att flytten ska flyta på så smidigt som möjligt. Ett företag som kan hjälpa dig med just detta är Direktflytt.

De finns i Borås och har ett rykte om att arbeta både snabbt och effektivt. Priserna är konkurrensmässiga. Företaget har också en nöjd-kund-garanti, så det är helt riskfritt att anlita dem. Dessutom har de ett starkt miljöfokus, och använder bara miljövänliga produkter, samt har ett stort fokus på återvinning.

Vad ingår i en flyttstäd?

I köket behöver spis och kokplattor rengöras. Både kyl och frys behöver göras helt rena, både invändigt och utvändigt. Dessutom måste man på ett effektivt sätt rengöra spisfläkt, filter, väggar, och diskbänk. När det väl är dags för flyttstäd så visar sig bostaden ha förvånansvärt många utrymmen.

Även fönster ska putsar och göras helt rena. Bara det är ibland en halv konstart, och ett stort frustrationsmoment. Golv ska våttorkas, och ett ofta besvärligt badrum skall göras skinande rent. 

En flyttstädning är betydligt mer omfattande än en vanlig städning, och det är väldigt mycket som ska göras. Om du anlitar professionell hjälp kan du vara säker på att de har hundra procent koll på vad som ska göras, och att de har tillgång till all nödvändig utrustning.​